پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۱۲
کد خبر:۱۰۴۰۵۰۵
۱۲:۱۸
۱۴۰۴/۱۲/۱۰

تداوم حملات به تهران و برخی استانها | موج نهم عملیات سپاه | بیانیه تند و تهدیدآمیز اروپا و کشورهای عربی علیه ایران

تداوم حملات به تهران و برخی استانها | موج نهم عملیات سپاه | بیانیه تند و تهدیدآمیز اروپا و کشورهای عربی علیه ایران
چندین صدای انفجار در تهران شنیده شد. نقاطی در غرب، مرکز و محدوده‌ی شمال، شمال شرق پایتخت مورد اصابت موشک قرار گرفت. بامداد امروز نیز نقاطی در شرق و غرب شهر نیز مورد حمله قرار گرفته بود. همچنین گزارش هایی از حملات جدید به بندرعباس، مشهد، اهواز، فارس، کرمانشاه، اصفهان، بوشهر، ارومیه، تبریز، کرج و ... منتشر شده است.
۱۲:۱۸
۱۴۰۴/۱۲/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در این گزارش تازه ترین اخبار مربوط به جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران را می خوانید:

ادعای آمادگی انگلیس، فرانسه و آلمان برای انهدام توان شلیک موشک و پهپاد ایران

رهبران سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود را برای انهدام توان موشکی ایران اعلام کردند.

در این بیانیه که نسخه‌ای از آن در تارنمای دولت انگلیس منتشر شد، آمده است: رهبران سه کشور اروپایی از حملات موشکی که ایران علیه کشور‌های منطقه از جمله کشور‌هایی که در عملیات نظامی اولیه آمریکا و (رژیم) اسرائیل دخیل نبوده‌اند آغاز کرده است، شوکه شده‌اند. حملات بی‌پروای ایران متحدان نزدیک ما را هدف قرار داده و نیرو‌های نظامی و غیرنظامیان ما را در سراسر منطقه تهدید می‌کند.

این بیانیه می‌افراید: ما از ایران می‌خواهیم این حملات بی‌پروا را فوراً متوقف کند. ما اقداماتی برای دفاع از منافع خود و منافع متحدانمان در منطقه اتخاذ خواهیم کرد که ممکن است از طریق فراهم کردن امکان انجام اقدام دفاعی لازم و متناسب برای نابود کردن توانایی ایران در شلیک موشک‌ها و پهپاد‌ها از مبدأ باشد. ما توافق کرده‌ایم که در این موضوع با ایالات متحده و متحدان در منطقه همکاری کنیم.

شلیک موشک از لبنان به  اسرائیل 

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: شش موشک از لبنان به سمت شمال اسرائیل شلیک شد.

العربی الجدید نیز نوشت: امروز، سفارت ایالات متحده در بغداد با صدور یک هشدار امنیتی از شهروندان آمریکایی در عراق خواست تا بسیار احتیاط کنند، رفت و آمد خود را محدود کنند و در صورت لزوم در خانه بمانند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: به کارکنان غیرضروری و خانواده‌هایشان اجازه دادیم که به دلیل خطرات امنیتی از کویت خارج شوند.

دیلی میل بریتانیا هم اعلام کرد صدای انفجار‌های قوی در نزدیکی یک پایگاه نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا در قبرس شنیده شد.

شهادت ۹ نفر در استان بوشهر

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر از شهادت ۹ نفر در این استان خبر داد.

به گزارش مهر، محمد حیدری از شهادت جمعی از فرزندان جان بر کف ایران در استان بوشهر در حملات و تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: شهیدان ابراهیم اسدی، علیرضا فیلبندی‌ کشکولی، ابوالفضل فریدقلی‌کندی، محمدحسین استوار، مهدی پیری، عبدالله اصل‌علوان، سیدرضا موسوی، مهدی صابری، سیدمحمدجواد موسوی در جریان تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به مراکز نظامی و دفاعی شهرستان کنگان به شهادت رسیدند.

حیدری با اعلام شهادت چهار تن دیگر از شهدای استان اظهار کرد: شهید حسین بردستانی از نیروی دریایی سپاه پاسداران اهل شهر خورموج شهرستان دشتی در جریان حملات آمریکایی صهیونیستی در جزیره قشم به شهادت رسید. همچنین شهیدان سیدرضا موسوی‌جود اهل روستای سرقنات، شهید محمدباقر فقیه اهل روستای خوشمکان و شهید علی جابری از شهر دالکی از شهدای پدافند نیروی هوایی ارتش اهل دشتستان نیز در جریان تجاوزات صورت گرفته در استان هرمزگان به شهادت رسیدند. زمان تشییع این چهار شهید متعاقباً اعلام خواهد شد.

۲۰ شهید در حملات موشکی در میدان نیلوفر تهران

مهر از تخریب خانه‌های مسکونی و مغازه‌های کسبه در پی حملات در محله خیابان عشقیار میدان نیلوفر تهران خبر داد. این خبرگزاری از  شهادت ۲۰ در این حملات خبر داده است.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت نیز اعلام کرد: بیمارستان ابوذر اهواز، سه پایگاه اورژانس در سراب، چابهار و همدان و همچنین بیمارستان‌های خاتم، مطهری و گاندی از جمله مراکز آسیب‌دیده هستند. همچنین دو نیروی اورژانس در جریان این حملات مصدوم شدند.

موافقت لندن با استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران

طبق گزارش شبکه الجزیره، کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس در اظهاراتی تأکید کرد که انگلیس همچنان به‌طور مستقیم در حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران دخالت ندارد. 

وی گفت که واشنگتن از لندن خواسته است اجازه استفاده از پایگاه‌های بریتانیایی را برای مقابله با حملات موشکی ایران در منطقه صادر کند و دولت انگلیس این درخواست را پذیرفته است.

نخست‌وزیر انگلیس همچنین اظهار داشت که برخی شرکای این کشور در حوزه خلیج فارس خواستار تلاش بیشتر لندن برای دفاع از خود شده‌اند.

استارمر تصریح کرد که هواپیما‌های انگلیس در قالب عملیات‌های دفاعی هماهنگ در آسمان حضور دارند و به ادعای او، این عملیات‌ها تاکنون موفق به رهگیری برخی حملات ایران شده‌اند. 

وی در عین حال تأکید کرد که هدف از پذیرش درخواست آمریکا، جلوگیری از شلیک موشک‌های ایران در سراسر منطقه عنوان شده است.

حملات موشکی به کلانتری ۱۰۴ عباس آباد

فارس نوشت که در پی حمله موشکی به کلانتری ۱۰۴ عباس آباد خسارت قابل توجهی به منازل شخصی و مسجد وارد شد.

اردن کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت خارجه اردن با احضار کاردار سفارت ایران در امان، مراتب اعتراض خود را نسبت به حملات اخیر به خاک این کشور اعلام کرد.

ترامپ: جنگ چهار هفته یا کمتر طول خواهد کشید

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد دوشنبه در گفت‌وگویی با روزنامه «دیلی میل» گفت: «همیشه یک فرآیند چهار هفته‌ای بوده است و (این حملات) چهار هفته یا کمتر طول خواهد کشید. ما فکر می‌کردیم که چهار هفته یا بیشتر طول خواهد کشید. ایران کشور بزرگی است و جنگ چهار هفته یا کمتر طول خواهد کشید.»

او باز هم ادعا کرد: «مقامات ایران می‌خواهند گفت‌و‌گو کنند، اما من گفتم شما باید هفته گذشته گفت‌و‌گو می‌کردید نه این هفته. من همچنان امیدوارم و تماشای آن بسیار جالب خواهد بود. چیز‌های بسیار مثبتی می‌تواند اتفاق بیفتد.»

دونالد ترامپ در پاسخ سوالی مبنی بر «حمله احتمالی عربستان سعودی به ایران»، گفت: «آن‌ها نیز در حال جنگ هستند.»

نشست فوق‌العاده کشورهای عربی: گزینه پاسخ به حملات ایران بررسی خواهد شد

پنجاهمین نشست فوق‌العاده شورای وزارتی شورای همکاری خلیج فارس یکشنبه شب با حضور وزرای امور خارجه کشورهای عضو و به‌صورت ارتباط تصویری برگزار شد. 

طبق گزارش وبگاه النشره، محور اصلی این نشست، بررسی تحولات ناشی از آنچه «تجاوز ایران به کشورهای عضو» عنوان شد، اعلام شده است.

بر اساس گزارش الجزیره، وزرای خارجه کشورهای عضو در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که «حملات ایران نقض جدی حاکمیت کشورها و اصول حسن همجواری» به شمار می‌رود. 

آنها همچنین تأکید کردند که با وجود تلاش‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید تنش، اما تحولات به نقطه جاری رسیده است.

در این بیانیه آمده است که کشورهای عضو پیش‌تر اطمینان داده بودند از اراضی خود برای حمله به ایران استفاده نخواهد شد، اما با این حال، حملات ادامه یافته است.

وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس همچنین اعلام کردند که «گزینه پاسخ به حملات ایران» برای حفاظت از امنیت و ثبات منطقه همچنان مطرح است و در چارچوب دفاع از منافع ملی کشورهای عضو بررسی خواهد شد.

شهادت صدابردار و تهیه‌کننده رادیو نمایش 

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، شامگاه یک‌شنبه دهم اسفندماه، در جریان حمله دشمن به ساختمان دادگستری در مجاورت ارگ تاریخی رادیو، صدرا ردایی صدابردار و تهیه‌کننده پخش رادیو نمایش به همراه فرزاد مهدوی سرباز وظیفه نیروی انتظامی به شهادت رسیدند.

شلیک موشک‌های خوشه ای سپاه علیه اسرائیل

فارس نوشته است که همزمان با عملیات موشکی سپاه پاسداران علیه اسرائیل، نیروهای موشکی هوافضای سپاه از سرجنگی بارانی و بارشی علیه اهداف خود استفاده کردند.

جلسه شورای موقت رهبری برگزار شد

 دومین جلسه شورای موقت رهبری با حضور پزشکیان، اژه‌ای و اعرافی برگزار شد.

تداوم حملات به تهران و برخی استانها | امارات سفارت خود در تهران را بست | سپاه: موج نهم عملیات آغاز شد

گفتنی است، سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام سیدمحسن دهنوی ویش از ظهر امروز از انتخاب آیت‌الله علیرضا اعرافی به عنوان عضو فقیه شورای نگهبان در شورای رهبری خبر داد.

مطابق بخشی از اصل ۱۱۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تا هنگام معرفی رهبر، شورایی مرکب از رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه و یکی از فقهای شورای نگهبان به انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، همه وظایف رهبری را به طور موقت به عهده می‏‌گیرند.

اسامی ۷ نفر دیگر از فرماندهان شهید 

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در اطلاعیه شماره ۲ خود، اسامی جدیدی از شهدای حملات روز شنبه آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان منتشر کرد.

سردار سرلشکر بسیجی شهید محمّد شیرازی رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا

سردار سرلشکر پاسدار شهید صالح اسدی معاون اطلاعات ستاد کل نیرو‌های مسلح

امیر سرلشکر شهید خلبان محسن دره باغی معاون آماد و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

سردار سرلشکر پاسدار شهید اکبر ابراهیم‌زاده جانشین رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا

سردار سرلشکر پاسدار شهید غلامرضا رضائیان رئیس سازمان اطلاعات فراجا

سردار سرلشکر پاسدار شهید بهرام حسینی مطلق رئیس اداره طرح و عملیات معاونت عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح

سردار سرلشکر پاسدار حسنعلی تاجیک رییس اداره آماد ستاد کل نیرو‌های مسلح

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای شهادت آیت‌الله خامنه‌ای را تسلیت گفت

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، شهادت رهبر انقلاب اسلامی ایران را تسلیت گفت و بر تداوم مسیر مقاومت در کنار جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

حمله مجدد به تهران

فارس و تسنیم از حملۀ آمریکا و اسرائیل به بازار تهران خبر داده اند.

فارس همچنین از انهدام سه پهپاد هرمس اسرائیلی در فارس، تبریز و خرم آباد خبر داده است.

ترامپ: ما انتظار تلفات داریم

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن اذعان به خسارات در جنگ علیه ایران، گفت که انتظار تلفات دیگری نیز دارد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه یکشنبه در گفت‌وگویی با رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» بیان کرد: «نتایج بسیار بسیار زیادی (درباره جنگ) وجود دارد. ما می‌توانیم نسخه کوتاه یا نسخه طولانی‌تر را انجام دهیم.»

ترامپ با اشاره به سه سرباز آمریکایی که در کویت کشته شدند، گفت: «ما انتظار تلفاتی از چنین عملیاتی را داریم. ما سه نفر تلفات داریم اما انتظار تلفات دیگر نیز داریم اما در نهایت این یک توافق بزرگ برای جهان خواهد بود.»

او مجددا مدعی شد که مقامات ایرانی «علاقه‌مند به ادامه مذاکرات با ایالات متحده» هستند اما از پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده در طول تلاش‌های دیپلماتیک حملات را متوقف خواهد کرد یا خیر، خودداری کرد.

دونالد ترامپ همچنین اشاره نکرد که در این ادعا منظور او کیست و موضوعات چنین گفت‌وگویی چه خواهد بود.

وی افزود: «نمی‌دانم! البته اگر مقامات ایران بتوانند ما را راضی کنند. آنها تاکنون نتوانسته‌اند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان ادعا کرد: «دلیل حمله به ایران بسیار ساده بود. آنها حاضر نبودند برنامه هسته‌ای خود را متوقف کنند و حاضر نبودند بگویند که سلاح هسته‌ای نخواهند داشت.»

شهادت 4 نظامی در حمله به پادگان ابوذر سرپل‌ذهاب

فرماندار سرپل‌ذهاب از شهادت چهار نفر از نیرو‌های ارتش جمهوری اسلامی و زخمی شدن چهار نفر دیگر بر اثر حمله هوایی آمریکایی - صهیونیستی به پادگان ابوذر این شهرستان خبر داد.

حملات جدید سپاه به اسرائیل و کشورهای عربی

سپاه پاسداران اعلام کرد: موج نهم عملیات وعده صادق ۴ علیه اهدافی در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی و اهداف امریکایی در منطقه آغاز شد.

متن اطلاعیه روابط عمومی سپاه به شرح زیر است: «رادار «تات» شبکه پدافند ضدموشکی رژیم صیهونیستی در «الرویس امارات» با اصابت موشک نقطه زن هوافضای سپاه پاسداران، مورد انهدام کامل قرار گرفت. کشتی پشتیبان سوخت رسان ناو گروه آمریکا در عمق ۷۰۰ کیلومتری ساحل چابهار مورد اثابت سامانه‌های پهپادی و موشکی قرار گرفت و غیرعملیاتی و از چرخه عملیاتی خارج شد. سامانه پیشرفته موشکی ضد شناوری سپاه پاسداران همچنان در تعقیب ناوگان دریایی آمریکا در منطقه است.»

شهادت ۵ نفر در پی حمله به محله آبسردار 

فارس از شهادت ۵ نفر در پی حمله به محله آبسردار تهران خبر داد

عراقچی: زمان و نحوه پایان جنگ را ما تعیین می‌کنیم

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: حملات دشمن به پایتخت ما هیچ تأثیری بر توانایی‌مان برای ادامه جنگ ندارد.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در پلتفرم ایکس نوشت: ما دو دهه فرصت داشته‌ایم تا شکست‌های ارتش ایالات متحده آمریکا در شرق و غرب مرز‌های خود را بررسی کنیم و درس‌های لازم را بر اساس آنها فراگیریم. بمباران پایتخت ما هیچ تأثیری بر توانایی ما برای ادامه جنگ ندارد. دفاع چندلایه غیرمتمرکز به ما امکان می‌دهد که زمان و نحوه پایان جنگ را خودمان تعیین کنیم.

ترامپ: نگران قیمت نفت نیستم، کاری را انجام میدهم که درست است

 ترامپ گفت: من نگران قیمت نفت و هیچ چیز نیستم. فقط کاری را انجام میدهم که درست است، در نهایت همه چیز خودش درست می‌شود.

موج جدید حملات موشکی ایران به اسرائیل

فارس از موج جدید حملات موشکی ایران به اسرائیل خبر داد.

انفجار در نقاط مختلف تهران

صدای انفجار‌های پی در پی در بخش‌های مختلف تهران از جمله انقلاب، درکه، امیرآباد، اوین، نیاوران، خیابان ایران شنیده شد.

تسنیم نیز از آسیب به بیمارستان گاندی خبر داده است.

میزان نیز نوشت: در پی حمله دشمنان به شهرری، ساختمان ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان ری و منازل مسکونی مجاور مورد اصابت قرار گرفت که بر اساس گزارش‌های اولیه، شماری از شهروندان به شهادت رسیده و تعدادی نیز زیر آوار محبوس شده‌اند. گفته می‌شود در میان حادثه‌دیدگان، تعدادی از عزاداران یک هیئت مذهبی نیز حضور داشته‌اند. نیرو‌های امدادی و عملیاتی بلافاصله در محل حاضر شده و عملیات امدادرسانی، جست‌و‌جو و آواربرداری در حال انجام است.

اژه‌ای: شورای موقت رهبری تشکیل شد

رئیس قوه قضائیه گفت: شورای موقت رهبری تشکیل شد و به بهترین شکل انجام‌وظیفه خواهد کرد.

محسنی اژه ای افزود: بلافاصله علمداران دیگری جایگزین سرداران شهید خواهند شد و به این دشمن مکار و قدار خواهند فهماند که مردم با این اقدامات تروریستی و روانی از پا نخواهند نشست.

حمله به یک کشتی در بندر شارجه

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد: یک پرتابهٔ ناشناخته در نزدیکیِ بندر شارجه به یک کشتی اصابت کرد و منفجر شد.

مقاومت عراق به اربیل حمله کرد

منابع عراقی می‌گویند حمله به پایگاه آمریکا، با پهپاد‌ها و راکت‌های مقاومت عراق انجام شده است. طی دقایق گذشته، ۳ بار این پایگاه هدف قرار گرفته است.

امارات سفارت خود در ایران را بست

شبکه الجزیره به نقل از سخنگوی وزارت خارجه امارات اعلام کرد که این کشور سفارت خود در تهران را بسته و سفیر و همه اعضای هیئت دیپلماتیک خود را از ایران خارج کرده است.

ادعای ترامپ درباره نابودی برخی کشتی‌های نیروی دریایی ایران

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه یکشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال ادعا کرد: «به من اطلاع داده شده که ما ۹ کشتی نیروی دریایی ایران را که برخی نسبتا بزرگ و مهم هستند، نابود و غرق کرده‌ایم.»

ترامپ با بیان اینکه نیروی دریایی ایران «بسیار خوب» عمل می‌کند، ادعا کرد: «ما به سراغ بقیه هم می‌رویم و آنها به‌زودی در قعر دریا خواهند بود. در حمله‌ای دیگر، ما تا حد زیادی مقر نیروی دریایی آنها را نابود کردیم.»

گفت وگوی عراقچی با وزیر خارجه عراق

فواد حسین وزیر امور خارجه عراق در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، شهادت حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی را تسلیت گفت. 

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن تشکر از پیام تسلیت همتای عراقی، وی را در جریان آخرین تحولات متعاقب حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران قرار داد.

عراقچی با اشاره به حملات اسرائیل و آمریکا به اماکن عمومی و مسکونی از جمله شهادت بیش از ۱۵۰ دختربچه مینابی در جریان حمله موشکی به یک دبستان ابتدایی و نیز شهادت ۲۰ نفر در جریان حمله به ورزشگاهی در لامرد فارس، مسئولیت جامعه جهانی برای محکومیت قاطع این جنایات شنیع را خاطرنشان و تصریح کرد اقدام جنایتکارانه آمریکا علیه ایران در میانه مذاکرات دیپلماتیک برای دومین بار در ۹ ماه گذشته، نشانه بی‌اعتنایی آشکار دولت آمریکا به دیپلماسی است و جنگ تحمیلی علیه ایران نیز تعرض به صلح و ثبات کل منطقه غرب آسیا است.

صداوسیما از دسترس خارج شد؟

 لحظاتی پیش بخش هایی از سازمان صداوسیما هدف حمله قرار گرفت.

فارس نوشت: تا لحظاتی بعد از این حمله، پخش شبکه های صداوسیما به صورت عادی در جریان بود. 

در حال حاضر پخش تلویزیونی در برخی مناطق قطع شده اما از طریق سایت تلوبیون در دسترس است.

شهادت ۱۲ نفر در آذربایجان شرقی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از شهادت ۱۲ نفر در استان از ابتدای جنگ رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان تا به امروز خبر داد.

مجید فرشی یکشنبه دهم اسفند در گفت‌و‌گو با ایسنا افزود: یکشبه ۱۰ اسفندماه چهار محل در شهرستان‌های تبریز، سراب، مراغه و شبستر مورد حمله قرار گرفته است. مجموع شهدا از آغاز جنگ تا به امروز ۱۲ نفر است که فردا رأس ساعت ۱۰ صبح، ۱۱ نفر آنها از میدان شهدا تا میدان ساعت تشییع شده و یک نفر از شهدا نیز در ملکان تشییع خواهد شد.

صدا و سیما هدف حمله قرار گرفت

بخش هایی از صدا و سیما مورد حمله صهیونیستی آمریکایی قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، در این حال پخش برنامه های شبکه ها به صورت عادی در حال انجام است.

اصابت چند موشک به تهران

فارس نوشت: هم‌اکنون چند موشک به منطقه شریعتی و سه‌راه ضرابخانه در تهران اصابت کرده است.

همچنین صدای چند انفجار در شمال شرق و شرق تهران لحظاتی قبل به گوش رسید.

ترامپ: با رهبران ایران صحبت خواهم کرد

تارنمای روزنامه لو فیگارو نوشت: دونالد ترامپ، که امروز (یکشنبه) از محل اقامت خود در فلوریدا تماس‌های تلفنی متعددی با روزنامه‌نگاران داشت، به مجله آتلانتیک گفت که با رهبران جدید ایران «صحبت» خواهد کرد؛ اما مشخص نکرد که این رهبران چه کسانی خواهند بود و چه زمانی با وی صحبت خواهند کرد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آنها (ایران) می‌خواهند صحبت کنند و من موافقت کرده‌ام که صحبت کنم، بنابراین قرار است با آنها صحبت کنم.»

به گزارش مشرق، ترامپ با بیان اینکه رهبران ایران «سعی کردند خیلی هوشمندانه بازی کنند»، ادعا کرد: «بیشتر این افراد مرده‌اند. برخی از کسانی که با آنها مذاکره می‌کردیم، مرده‌اند.»

عراقچی: احتمالا طی روز‌های آینده شاهد انتخاب یک رهبر جدید خواهیم بود

وزیر امور خارجه عنوان کرد: نهاد‌های دولتی ایران فعال هستند و اقدامات قانونی ادامه دارد و احتمالاً طی روز‌های آینده شاهد انتخاب یک رهبر جدید خواهیم بود.

رایزنی تلفنی وزیر خارجه عمان با عراقچی

وزیران خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطان نشین عمان تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

خبرگزاری رسمی عمان اعلام کرد که بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه این کشور، با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تماس تلفنی برقرار کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری عمان، در این تماس تلفنی، عراقچی بر موضع ایران مبنی بر آمادگی برای همکاری تأکید کرد. عراقچی به البوسعیدی اطمینان داد که ایران آمادگی دارد تا از هرگونه تلاش جدی که به منظور توقف تنش‌ها و بازگشت ثبات در منطقه صورت گیرد، استقبال کند.

حمله به شهرک صنعتی محمودآباد قم

مرتضی حیدری، معاون سیاسی امنیتی استاندار قم از مورد هدف قرار گرفتن دو واحد صنعتی در شهرک صنعتی محمودآباد در ساعتی پیش خبر داد. ساعتی پیش دو واحد صنعتی پلیمری در شهرک صنعتی محمودآباد مورد هدف حمله صهیونیستی - آمریکایی قرار گرفت. این دو کارخانه دچار آتش سوزی شدید شدند.  نیرو‌های امدادی و آتش‌نشانی در محل حادثه حضور دارند.

سپاه: ۳ نفتکش متخلف آمریکایی و انگلیسی مورد اصابت موشکی قرار گرفته

در اطلاعیه شماره ۸ عملیات وعده صادق ۴ روابط عمومی سپاه آمده است: «موج هفتم و هشتم عملیات وعده صادق ۴ پیش ازظهر امروز به سمت اهداف آمریکایی ـ صهیونی با شلیک‌های پی در پی موشک‌ها و پرتاب پردامنه پهپاد‌ها صورت گرفت. پایگاه دریایی علی السالم آمریکا در کویت در پی حملات اخیر، کاملاً از رده فعالیت خارج و ۳ سازه زیرساختی دریایی محمد الاحمد آمریکا در کویت نیز منهدم شدند. پایگاه دریایی آمریکا در میناء (بندر) سلمان بحرین مورد اصابت ۴ فروند پهپاد قرار گرفته و خسارت شدیدی به مراکز فرماندهی و پشتیبانی آن وارد شده است. در ادامه حملات به اهداف دریایی دشمن متخاصم، ۳ نفتکش متخلف کشور‌های آمریکا و انگلیس در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز مورد اصابت موشکی قرار گرفت و در حال سوختن است. محل استقرار نظامیان آمریکایی در بحرین با ۲ موشک بالستیک و سایر پایگاه‌های آمریکایی در منطقه مورد حملات پی در پی قرار گرفتند که این حملات منجر به کشته و زخمی شدن ۵۶۰ نظامی آمریکایی تا این لحظه شده است. با توجه به صدای مستمر آژیر آمبولانس در پایگاه‌های آمریکایی و صهیونی و همچنین اخبار میدانی و پایش‌های اطلاعاتی، شاهد وقوع بحران روانی در میان نظامیان آمریکایی و شهرک نشینان صهیونی هستیم و قطعاً با افزایش فشار‌های هدفمند نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران عرصه بر آنان تنگ‌تر نیز خواهد شد. در پایان یادآور می‌شویم حملات موشکی و پهپادی به صورت مستمر و فراگیر ادامه دارد و دستاورد‌های تهاجمی فرزندان غیور ملت ایران در نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به اطلاع ملت شریف ایران خواهد رسید.»

گزارش سنتکام درباره تلفات نیرو‌های آمریکایی

فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اذعان کرد: «تا ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت شرق آمریکا، اول مارس، سه نفر از نیرو‌های آمریکایی در جریان عملیات خشم حماسی کشته و پنج نفر دیگر به شدت زخمی شده‌اند. عملیات‌های رزمی عمده و تلاش‌های ما برای واکنش به این حادثه همچنان ادامه دارد. وضعیت متغیر است بنابراین اطلاعات تکمیلی از جمله هویت رزمندگان جان‌باخته را تا ۲۴ ساعت پس از اطلاع‌رسانی به نزدیکانشان، منتشر نخواهیم کرد.»

شهادت ۴ نفر در همدان

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان، در جریان حمله آمریکا و اسرائیل به نقاطی از استان همدان تعدادی از هموطنانمان به شهادت رسیدند.

اسامی این شهیدان به شرح زیر است:

۱-شهیدان رسول محمدی (همدان)

۲-محمد جواد محمدی (همدان)

۳- شهید خلیل کولیوند (تویسرکان)

۴-شهید مهدی پیری (شهرستان بهار)

عراقچی: ترور رهبر ایران جنگ را پیچیده‌تر و خطرناک‌تر می‌کند

سید عباس عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره گفت: ترور رهبر ایران، رویارویی را پیچیده‌تر و خطرناک‌تر خواهد کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: ترور رهبر ایران اقدامی بسیار جدی و بی‌سابقه و نقض آشکار قوانین بین‌المللی است. برای دفاع از خود، هیچ حد و مرزی نداریم.

حمله مجدد به امارات

یک سکوی نفتی امارات در آب های خلیج فارس مورد هدف پهپاد ایرانی قرار گرفت.

همچنین گزارش ها حاکی از حمله پهپادی به سفارت اسرائیل در ابوظبی است.

همچنین گفته شده که آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد.

پزشکیان: شورای موقت رهبری کار خود را از امروز شروع کرده است

مسعود پزشکیان در پیامی ویدیویی خطاب به مردم ایران گفت: شهادت مجاهد بزرگ مقام معظم رهبری به دست اسرائیل و آمریکای جنایتکار فاجعه بزرگی برای کشور ما بود.  پیامبران و رهبران جامعه آمده‌اند که بیداری و آزادگی و حق و عدالت را به مردم جهان پیام‌رسانی کنند و با رفتن آنان این مسیر قطعاً بی‌رهرو نخواهد ماند.

سپاه: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را با چهار فروند موشک بالستیک هدف قرار دادیم

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۷ عملیات وعده صادق ۴ بیان کرد: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا با چهار فروند موشک بالستیک مورد حمله قرار گرفت.

در این اطلاعیه آمده است: پیرو اقدامات غرور آفرین نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمله به اهداف دشمنان آمریکایی - صهیونی، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا با چهار فروند موشک بالستیک مورد حمله قرار گرفت. ضربات قدرتمندانه نیرو‌های مسلح ج. ا. ا به پیکر خسته نظامی دشمن، وارد مرحله جدیدی شده است و برّ و بحر بیش از پیش گورستان متجاوزان تروریست خواهد شد.

امارات: قرار نیست بیکار بنشینیم

وزیر مشاور در دولت امارات گفت: ما آماده دفاع از خود هستیم. امیدواریم که کار به اینجا نکشد، اما قرار نیست بیکار بنشینیم و همچنان قربانی چنین حملات غیرقانونی و غیرقابل توجیهی باشیم.

حمله موشکی به مراکز مرزبانی در غرب ایران

فارس نوشت: بررسی‌های میدانی از استان‌های غربی کشور از تشدید تحرکات دشمن علیه یگان‌های مرزبانی ایران حکایت دارد. منابع امنیتی از وقوع چندین حمله موشکی در مناطق مرزی خبر می‌دهند که منجر به شهادت شماری از مرزبانان شده است. لحظاتی پیش، ستاد مرزبانی استان آذربایجان غربی هدف حمله موشکی قرار گرفت. این در حالی است که صبح امروز نیز هنگ مرزی مهران در استان ایلام با پرتاب چند فروند موشک مورد اصابت قرار گرفت و متأسفانه ۲۲ نفر از مدافعان وطن به شهادت رسیدند. همچنین یک عملیات موشکی دیگر در شهر مرزی جوانرود رخ داده است.

محمود احمدی‌نژاد ترور و به شهادت رسید+ تکذیب شد

صابرین‌نیوز نوشت: محمود احمدی‌نژاد در حمله موشکی اسرائیل و آمریکا به همراه محافظان خود به شهادت رسید. 

دقایقی بعد این خبر تکذیب شد.

توییت لاریجانی خطاب به کشور‌های عربی

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی خطاب به کشور‌های منطقه توئیت زد: ما قصد تعرض به شما را نداریم. اما وقتی که از پایگاه‌های کشور شما علیه ما استفاده می‌شود و آمریکا با همین نیروهایش در منطقه عملیات می‌کند، ما آنها را مورد هدف قرار میدهیم. این پایگاه‌ها خاک این کشور‌ها نیست، خاک آمریکا است.

جزئیاتی از حملات امروز جنگنده‌های دشمن به چند نقطه در تهران

در حملات امروز آمریکا و اسرائیل به تهران بیمارستان ارتش و ساختمان سپاه تهران بزرگ در میدان سپاه مورد هدف قرار گرفته است. همچنین اخبار مخابره شده نشان می‌دهد تعدادی از پایگاه‌های بسیج در شهر تهران هدف جنگنده‌های آمریکا و اسرائیل بوده است. بسیاری از خانه‌های‌های اطراف این مراکز آسیب دیدند.  چند مرکز انتظامی و ساختمان قرارگاه ثارالله نیز از دیگر اهداف این حملات بودند. 

آمار مجروحان و شهدای احتمالی متعاقبا ارسال می‌شود.

وزارت اطلاعات: قطعا پیروز میدان، مردم ایران عزیز خواهند بود

وزارت اطلاعات با صدور بیانیه ای تاکید کرد: قطعا پیروز میدان، مردم ایران عزیز خواهند بود.

حمله جدید سپاه به امارات

بندر زاید در ابوظبی مورد اصابت موشک ایرانی قرار گرفت.

هشدار قرارگاه حمزه (ع) به تجزیه‌طلبان

قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) در بیانیه‌ای هشدار داد: در صورت بروز کوچک‌ترین تحرکی از سمت ایادی استکبار و عناصر تجزیه‌طلب، نابودی کامل آنها در دستور کار قرار دارد.

سیا، محل جلسه رهبر ایران را فاش کرد

به گزارش نیویورک تایمز، اندکی پیش از آنکه ایالات متحده و اسرائیل برای آغاز حمله به ایران آماده شوند، سازمان اطلاعات آمریکا موسوم به سیا بر روی موقعیت مکانی رهبر معظم انقلاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان «مهمترین هدف» متمرکز شده بود. به گفته نیویورک تایمز، اسرائیل به دنبال شروع حملات خود در تاریکی شب بوده، اما به دلیل برگزاری جلسه رهبر انقلاب با مقامات نظامی، زمان این حملات را تغییر داده تا به هدف نهایی خود یعنی به شهادت رساندن رهبر بزرگ شیعیان دست پیدا کند.

۴ نفر در بیت شمش نزدیک اورشلیم کشته شدند

کانال ۱۲ اسرائیل نوشت: ۴ نفر در بیت شمش نزدیک اورشلیم کشته شدند. اورژانس اسرائیل نیز از مجروح شدن ۱۵ نفر در بیت شمیس بر اثر ترکش‌های یک موشک ایرانی خبر داد.

احضار سفیر ایران در عربستان

وزارت امور خارجه عربستان اعلام کرد: سفیر ایران در واکنش به حملات ایران به خاک این کشور و کشور‌های حوزه خلیج فارس که علیه منافع آمریکایی‌ها انجام شده احضار شد.

حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان 

رویترز به نقل از منابع امنیتی دریایی گزارش داد: نفتکش مارشال آیلند در نزدیکی سواحل عمان دچار آسیب و خسارت شده است.

این خبرگزاری به نقل از منابع امنیتی دریایی اعلام کرد: نفت‌کش‌ام‌کی‌دی فیوم متعلق به جزایر مارشال در نزدیکی عمان هدف یک پرتابه قرار گرفت.

مرکز عملیات دریایی انگلیس نیز  امروز یکشنبه اطلاع داد گزارشی درباره وقوع حادثه‌ای در نزدیکی سواحل عمان در ۲ مایل دریایی شمال "کمزار" دریافت کردیم.

رویترز نیز نوشت: دست‌کم ۱۵۰ نفتکش و کشتی حمل گاز در آب‌های خلیج فارس در پشت تنگۀ هرمز متوقف شده‌اند.

قطع برق در تعدادی از مناطق کویت بر اثر حمله سپاه 

کویت گزارشی از قطع جزئی برق در تعدادی از مناطق به دلیل آسیب خطوط برق توسط ترکش‌های پهپاد‌های ایرانی ارائه کرد.

بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی ایران

شورای راهبردی روابط خارجی اعلام کرد ملت ایران اطمینان داشته باشند که نیرو‌های مسلح پاسخ کوبنده خود را به این جنایت هولناک با قدرت ادامه خواهند داد. جای تاسف است که به رغم اعلام صریح کشور‌های منطقه مبنی بر اینکه اجازه نخواهند داد از خاک آنها علیه جمهوری اسلامی ایران اقدامی صورت گیرد، آنها نتوانستند به دلیل عدم سلطه خود بر پایگاه‌های آمریکایی، از حملات آمریکا جلوگیری کنند، بدین ترتیب، برخلاف وعده آنها، از خاک‌شان علیه جمهوری اسلامی ایران چنین تجاوزی انجام گرفت. 

انگلیس: دو موشک از ایران به سمت پایگاه‌های نظامی ما در قبرس شلیک شد

وزیر دفاع انگلیس مدعی شد که دو موشک از ایران به سمت قبرس که محل پایگاه‌های انگلیس است، شلیک شده، اگرچه هدف حمله نبوده‌اند.

استفاده از موشک فتاح ۲ برای اولین‌بار

فارس به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد: ایران در حملات خود به پایگاه‌های آمریکا برای اولین‌بار از کروز هایپرسونیک فتاح ۲ استفاده کرد.

تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

وزیر امور خارجه ترکیه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، شهادت رهبر انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

آغاز موج‌های هفتم و هشتم عملیات «وعده صادق ۴» علیه آمریکا و اسرائیل

 روابط عمومی سپاه پاسداران بعد از ظهر امروز (یکشنبه، ۱۰ اسفند) اعلام کرد: از لحظاتی قبل موج هفتم و هشتم عملیات وعده صادق ۴ علیه دشمن، به صورت گسترده آغاز شده است.

این موج‌های عملیات در حالی آغاز شده است که صبح امروز علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده بود که امروز موشک‌های قدرتمندتری علیه دشمنان شلیک خواهد شد.

حملات مستقیم اسرائیل به اطراف ساختمان صلح

سازمان جمعیت هلال احمر از حملات اسرائیل و آمریکا به اطراف ساختمان صلح هلال احمر، بیمارستان خاتم الانبیا، بهزیستی و بیمارستان مطهری در تهران خبرداد. اطراف ساختمان صلح هلال احمر در جنگ قبلی نیز مورد حمله اسرائیل قرار گرفته بود.

حمله به مراکز انتظامی غرب استان تهران

خبرگزاری تسنیم نوشت: مقر‌های ستاد فرماندهی انتظامی غرب استان تهران مستقر در شهرستان شهریار و همچنین فرماندهی انتظامی شهرستان ملارد هدف حملات موشکی منتسب به اسرائیل قرار گرفتند.  بر اثر این اقدام، چند نفر شهید و مجروح شدند. نهاد‌های امنیتی و نظامی منطقه در حال بررسی ابعاد این حمله هستند.

بزرگترین حمله ایران به اسرائیل با ۳۸ موشک

رادیو ارتش اسرائیل مدعی شد: جدیدترین حملۀ موشکی انجام شده از سوی ایران، بزرگترین حمله از ابتدای جنگ و شامل ۳۸ موشک است.

حملات مجدد به بندرعباس

ظهر یکشنبه، حملات اسرائیل و آمریکا به بندرعباس بعد وقفه‌ای چند ساعته مجددا از سر گرفته شده است.

تمرکز انفجار‌ها بر شرق و شمال شهر بندرعباس است.

نقاطی از تهران هوف حمله قرار گرفت

از لحظاتی قبل صدای چند انفجار مهیب ناشی از حمله موشکی و هوایی در تهران محدوده سیدخندان و چهار راه قصر به گوش رسید.

فارس نوشت: نقاط مختلفی از تهران در اطراف خیابان ولیعصر، بخش‌هایی در اطراف میدان آزادی و ... مورد حمله دشمن قرار گرفت.

همچنین گزارش هایی از انجار در کرج و مشهد منتشر شده است.

ایسنا نیز نوشت: پیش از ظهر یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ نقاطی از تهران مورد حمله موشکی قرار گرفت.

طی حدود یک ساعت گذشته صدای انفجار‌های متعددی در تهران به گوش می‌رسد و بر اساس مشاهدات میدانی، نقاطی در غرب، مرکز و محدوده‌ی شمال، شمال شرق پایتخت مورد اصابت موشک قرار گرفت. گفتنی بامداد امروز نیز نقاطی در شرق و غرب شهر نیز مورد حمله قرار گرفته بود. 

فارس نوشت: حمله به کمپ تیم ملی هیچ خسارت جانی در پی نداشت.

حمله موشکی اسرائیل به فرودگاه مشهد‌

ساعتی قبل فرودگاه مشهد مورد حمله موشکی آمریکا و اسرائیل قرار گرفت.

هم‌اکنون پدافند در مناطق مختلف مشهد فعال است، اما هنوز اطلاعاتی از میزان خسارت و اصابت در دست نیست.

آیت الله اعرافی عضو شورای رهبری شد

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: آیت الله اعرافی برای عضویت در شورای رهبری توسط مجمع تشخیص انتخاب شد.

۲ کشته در اسرائیل تاکنون

رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد که در پی اصابت موشک‌های ایران به اسرائیل ۲ نفر کشته و ۴۵۶ نفر زخمی شده‌اند.

نشست اضطراری وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس

شبکه الجزیره قطر به نقل از یک منبع آگاه، از نشست اضطراری وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس از طریق ویدئو کنفرانس خبر داد.

حمله سپاه به قطر و عربستان

خبرگزاری فرانسه از شنیده شدن صدای چندین انفجار در شرق ریاض پایتخت عربستان خبر داد. همچنین گزارش هایی از اصابت موشک به پایتخت قطر منتشر شده است.

خبر حمله هوایی به صداوسیما تکذیب شد

مدیر کل روابط عمومی صداوسیما خبر داد که صداوسیما مورد حمله نبوده و اخبار منتشرشده در این باره را تکذیب کرد.

حسین قرایی - مدیر روابط‌عمومی سازمان صداوسیما - در صفحه شخصی‌اش(این در حالی است که مردم به اینترنت دسترسی ندارند) نوشت: «پرچم رسانه‌ای ایران عزیز برافراشته و استوار است. به شایعات در خصوص حمله هوایی به صداوسیما توجه نکنید.»

بخش‌هایی از فدراسیون هندبال تخریب شد

فدراسیون هندبال اعلام کرد: در پی حملات وحشیانه و تجاوز آشکار رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا به خاک میهن عزیزمان ایران، امروز (۱۰ اسفندماه) ساختمان فدراسیون هندبال همانند ایام جنگ ۱۲ روزه و این بار شدیدتر از قبل آسیب دید و دچار خسارت جدی شد. بر این اساس ساختمان اداری، سالن شهید سلیمانی و خوابگاه‌های فدراسیون هندبال تخریب شد. خوشبختانه هیچ‌یک از کارمندان و مسئولان فدراسیون در زمان این هجوم وحشیانه در محل فدراسیون حضور نداشتند و این اتفاق دردناک تلفات جانی نداشت.

۱۲ نفر از پاسداران کاشانی شهید شدند

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کاشان اعلام کرد: در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشور عزیزمان ایران، ۱۲ نفر از پاسداران کاشانی در دفاع از ایران اسلامی و مردم کشور به فیض شهادت نائل شد.

اسامی شهدا به شرح زیر است:

سرهنگ پاسدار شهید مصطفی رضایی
سرهنگ دوم پاسدار شهید مسعود پاک طینت
سرگرد پاسدار شهید مجید دلیریان
سرگرد پاسدار شهید مصطفی فروغی
سرگرد پاسدار شهید حسین نیکخواه
سرگرد پاسدار شهید اسماعیل زارعی مکمل
سروان پاسدار شهید روح الله کوچی
سروان پاسدار شهید محمد رجب زاده
سروان پاسدار شهید امیر منافی 
سروان پاسدار شهید سیدمحمدحسین صفوی
سروان پاسدار شهید سیدعلی ناصری زاده
ستوان یکم پاسدار شهید جابر حسینیان

 شهادت محمد باصری از مسئولان ارشد نظام در وزارت اطلاعات

ایسنا نوشت: حاج محمد باصری از مسئولان ارشد نظام در وزارت اطلاعات در تجاوز آمریکا_ صهیونیستی در تهران به شهادت رسید.

شمار شهدای میناب به ۱۴۸ نفر رسید

دادستان میناب گفت:️ شمار شهدای مدرسه دخترانه در میناب به ۱۴۸ شهید و ۹۵ مجروح افزایش یافت.

شهادت رئیس ستادکل، وزیر دفاع، فرمانده کل سپاه و دبیر شورای دفاع

در روز گذشته جمعی از فرماندهان نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

اسامی این شهدا به شرح زیر است:

امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهاى مسلح.
سردار سپهبد شهید محمد پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
امیر دریاسالار شهید علی شمخانی مشاور فرمانده معظم کل قوا و دبیر شورای دفاع.
امیر سرلشکر شهید عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانى نیروهاى مسلح.

شهدای حمله اسرائیل به مقر مرزی در مهران به ۲۱ نفر رسید

بامداد امروز، مقر هنگ مرزی مهران در شهرستان مهران، واقع در میدان امام خمینی، مورد حمله قرار گرفت.

این حمله که با بمباران همراه بود، متاسفانه منجر به شهادت ۲۱ نفر از نیرو‌های مرزی شامل ۱۰ نیروی کادر و ۱۱ سرباز شد و بخش‌هایی از ساختمان‌های مجاور نیز آسیب جدی دیدند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
تهران جنگ
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
کنار انتشار هر خبر ساعت و روز بزنید .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
با ملت شریف خود صادق باشید...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
همزمان با صدا و سیما شمال غرب تهران رو هم زدن . نمی دونم پونک یا شهران یا .... ولی دود زیادی داشت
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
دیدید سربازی اجباری به هیچ دردتون نخورد؟ دیدید قطع اینترنت به هیچ دردتون نخورد؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
امریکا و اسرائیل داره میزنه، اینها ملت رو با قطع اینترنت تنبیه میکنن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
بندرعباسو بد زدن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
چرا یک تصمیم عاقلانه و آینده نگرانه که به صلاح کشور و مردم باشد گرفته نمیشود .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
اینترنت رو بستید دروغ پشت دروغ خورد ملت میدید که چی؟! نه که خیلی سابقه خوب و درخشانی هم تو ارائه اخبار و اطلاعات موثق دارید!
اینترنت رو وصل کنید ...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
تمام سایت های داخلی از حملات هوایی به اسرائیل و منافع آمریکا خبر می‌دهند تا حالا هر کشوری اینقدر بهش حمله کرده بودند نابود شده بود اینها چطور است باز هم به ما دارند موشک میزنند
پاسخ
پیام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
ناو ابراهام لینکن ؟ یالعجب ! شبیه همون b52 که زده بودین برین این حرفها را برا دلتون بزنید اول که اینترنت کامل در ایران قطع هست و اخبار ... جعلی ...هم ...دیپلماسی ایران نظاره گر هست و دچار خلأ قدرت شدید از چین چه خبر ؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
اینترنت چرا باید توی این شرایط قطع بشه؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
باید نیروهای محلی و بسیجی شهرهای دیگه رو اعزام کنید به مرزهای مشکوک البته در خفا که غافلگیر نشیم. و تازه از نیروهای حشد و...استفاده کرد اونور مرزها برای کردهای جدایی طلب
فرضی چاووشی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
محض رضای خدا،وهرکه رامی پرستید،اینترنت راآزاد کنید،ملت چه گناهی دارد،مگرمانباید ازاوضاع کشور مطلع باشیم،؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
بدبختمان کردید مملکت را به جنگ کشیدید اینترنت هم قطع کردید من به شخصه تمام درآمد و زندگیم به اینترنت وصل هست
پاسخ
ناشناس
من کارم رو از دست دادم یه ماهه. نمیدونم چه غلطی بکنم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
بنظر امریکا شکست خورده البته فعلا تو خبرگذاری داخلی
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
چرا اینترنت رو وصل نمیکنید که بدونیم کجا رو‌ دارن میزنن که حواسمون باشه؟
تو روبیکا و ایتا که فقط ما داریم به آمریکا و اسرائیل ضربه میزنیم
اینجا هم به فکر جون مردم نیستین؟
پاسخ
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
این دم آخری راست بنویسید، سانسور نکنید ،
اگر مردم غریبه هستند که از کشورشون برید

اگر خودی هستند بهشون راستش را بگید
پاسخ
پیشنهاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
لینک خبر + ساعت خبر بزنین
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
چرا هیچ خبری از بندرعباس نیست
ما رسما روی ویبره ایم از شدت برخورد موشک ها
پاسخ
اسیر وطن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
اینترنت رو آزاد کنید...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
آخه بیشعوری که تو پراتتز میذاری در حالی که مردم دسترسی ندارند، الان مسئول رسانه ای کشور نباید در مقابل هجمه عظیم دشمن دسترسی داشته باشه؟! بیشرفای پیاده نظام رسانه ای دشمن
کورش
...دشمن مردم ایران دقیقا تو و هم فکرات هستید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
اسرائیل برای مردمش پناهگاه ساخته و با آژیر و اطلاع رسانی بموقع از جان مردمش محافظت می کنه.... نه تنها پناهگاه نساخته اینترنت رو هم قطع کرده که مردم بی خبر بمونن!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
یه سوال؛ این همه جا رو به راحتی میزنه ولی صداوسیما رو نمیزنه,؛ این یعنی صداوسیما داره کارش رو درست انجام‌میده!! خخخ
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
بابا صداسیما جلو چشامه الان با .... یه بار روراست باشید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
خخخخخ
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
...اینترنت مررم رو وصل کنید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
ما دیروز هم به یک سری شایعات توجه نمیکردیم، و خبرهایی که با قدرت تکذیب میشد درست از آب درآمد . تمروز چرا باید توجه نکنیم .
مسئولانی که در صفحه شخصی خودشان یا در فضای مجازی پیام می‌گذارند، دقیقا این کار را برای اطلاع رسانی به چه کسانی انجام میدهند؟؟ مردم که هیچ دسترسی ندارند . احتمالا مسئولان با افراد خارج از کشور و یا سایر مسئولان در حال ارتباط هستند.
پاسخ
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
هرچه امروز تکذیب بشه فردا تاییده.

خلاصه خبررسانی اینها در جنگ با ابرقدرت دنیا و خلاصه اقدامات

مثل همیشه ؛ صرفا قطع دسترسی عموم مردم به اینترنت .

همین و همین و همین ‌
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
دیروز شبکه خبر میگفت آمریکایی هارو کشتیم ناوهاشون دارن فرار میکنن پس چی شد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. قدرتمند از ناوها، قدرتی است که میتواند ناوها را غرق بکند
ناشناس۲
آره تو راس میگی، چون نت بستس هر ...دوست دارین میزنین
نقی
گوینده این متن که تکرارش میکنی خودش کجاس!؟
Kmkh1
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
عین آدم خبر بذارید دیگه. نقاطی یعنی کجا؟ چه ساختمونی؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
تموم شد، به جای موشک پرانی به فکر آتش بس باشید
آریا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
چه موشکی؟ با هواپیما دارند میزنن
پاسخ